Monday, May 18, 2009

Εκδήλωση για την Nancy Pelosi από τους Manatos
 

18-05-2009

Μάικ και Άντυ Μάνατος με την Νάνσυ Πελόσι
Την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία η Πρόεδρος της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων 
Nancy Pelosiκυριαρχούσε στην ειδησεογραφία τόσο των έντυπων όσο και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, η γνωστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων που διευθύνουν στην Ουάσιγκτον οι ομογενείς Andy Manatos  και Mike Manatos, διοργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση προς τιμήν της.

Πάνω από 500 άτομα πήραν μέρος στην εκδήλωση αυτή για να ακούσουν απευθείας από την Πρόεδρο της Βουλής τις απόψεις της γύρω από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται κατά την τρέχουσα περίοδο για επαγγελματική πρόοδο των γυναικών, ιδιαίτερα στον τομέα του δημοσίου.  Το ελπιδοφόρο μήνυμά της προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στο ακροατήριό το οποίο και την καταχειροκρότησε.

Η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Pelosi είναι η πλέον υψηλόβαθμη γυναίκα αξιωματούχος στην ιστορία του Αμερικανικού Ομοσπονδιακού κράτους και η δεύτερη στην σειρά διαδοχής του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι επίσης φίλη της οικογένειας Μάνατου επί τουλάχιστον μια δεκαετία και θεωρείται επίσης ως μια από τις πιο ισχυρές φωνές που υπάρχουν σήμερα στο Κογκρέσο γύρω από θέματα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Στην φωτογραφία η Πρόεδρος της Βουλής Nancy Pelosi με τονAndy Manatos, Πρόεδρο της ομώνυμης εταιρείας δημοσίων σχέσεων και τον γιό του Mike Manatos, ο οποίος και υπηρετεί ως αντιπρόεδρος στην ίδια εταιρεία. voa

No comments:

Post a Comment