Friday, May 29, 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2009 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2009





Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2009 επισκέφθηκε την ΛΑΜΙΑ όπου παρεχώρησε Συνέντευξη Τύπου στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΝΙΑΝΩΝ.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους έδωσε την εκτίμησή του για το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών που σήμερα μονοπωλεί την πολιτική αρθρογραφία.

Επεσήμανε ότι ήταν μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία γιατί δεν ακούστηκαν θέματα που απασχολούν την Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θέματα της Ε.Ε. που επηρεάζουν την ζωή των Ελλήνων πολιτών στο μεγαλύτερό της μέρος.



«Δεν μιλήσαμε για την Ευρώπη που θέλουμε, δεν μιλήσαμε για το Ευρωσύνταγμα, δεν μιλήσαμε για τη συνθήκη της Λισαβόνας δεν μιλήσαμε για την ένταξη της Τουρκίας» επεσήμανε ο Γ. Καρατζαφέρης.

«Ασχολούμαστε με παπαγαλάκια βαρβαρότητες και φοβικά σύνδρομα και με αυτά πάμε στις εκλογές μέσα σε ένα οξυμένο κλίμα πόλωσης που ευνοεί τους δύο μονομάχους οι οποίοι αυξάνουν καθημερινά τα κρεσέντο τους.

Και όμως δεν γίναμε σοφότεροι σε τίποτε και μάλιστα έγιναν πράγματα που με ενόχλησαν.\

Με ενόχλησε που ο κ. Καραμανλής πρωθυπουργός της χώρας δίνει συγχωροχάρτι στα σκάνδαλα ενώ δεν είναι δικαστής, δεν είναι εισαγγελέας.

Με ενόχλησε που ο κ. Παπανδρέου είχε μια έπαρση πρωτόγνωρη ακολουθούμενος από τα συνθήματά του σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα και αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.

Με ενόχλησε η κα Παπαρήγα η οποία δήλωσε πως το Κόμμα της είναι υπεράνω των Νόμων και δεν δέχεται τον έλεγχο Εισαγγελέα ή Εφοριακού. Με ενόχλησε αυτή η προσβολή της στους θεσμούς.











Επίσης με ενόχλησε πως ο κ. Αλαβάνος εκθείασε τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, αλλά επίσης μου προξένησε εντύπωση η μέσα σε 18 μήνες προαγωγή των Οικολόγων συνεπικουρούμενη από τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή σε σημείο που σήμερα να μιλάμε μόνον για Οικολογία. Εγώ όταν διάβασα τις δημοσιευμένες θέσεις του κ. Τρεμόπουλου ειλικρινά προσπαθούσα να καταλάβω πώς μπορεί Έλληνας να εκφράζει τέτοιες απόψεις, τόσο για τον Κεμάλ Ατατούρκ ο οποίος έσφαζε τον ελληνικό πληθυσμό στην Μικρά Ασία, ή για τους Πόντιους της Θράκης ή για τα Σκόπια.

Πιστεύω πως έπρεπε να μιλήσουμε στο debate για σοβαρά θέματα που μας απασχολούν σαν χώρα σήμερα, όπως για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, θέμα που εγώ το 2004 το έθεσα στο Ευρωκοινοβούλιο και μέσα στο πλαίσιο των θέσεών μου αυτών σήμερα κινούνται τόσο ο κ. Σαρκοζί όσο και η κ. Μέρκελ.

Εν τέλει πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να μιλάμε σοβαρά και υπεύθυνα στον ελληνικό λαό αποφεύγοντας να τον φοβίσουμε ή να τον προκαλέσουμε». from ANA-MPA gr.

No comments:

Post a Comment