Thursday, September 26, 2013

Washington Post: Σενάρια πραξικοπήματος φέρνουν η φτώχεια και η ανεργία

Washington Post: Σενάρια πραξικοπήματος φέρνουν η φτώχεια και η ανεργία

Washington Post: Σενάρια πραξικοπήματος φέρνουν η φτώχεια και η ανεργία
Στην περιβόητη ανάρτηση των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων κατά της κυβέρνησης Σαμαρά και τα σενάρια που πυροδότησε για πραξικόπημα κάνουν εκτενείς αναφορές πόλλά διεθνή ΜΜΕ, με την Ελλάδα να γίνεται για μία ακόμη φορά μία από τις πρώτες ειδήσεις της διεθνούς ειδησεογραφίας με αρνητική αφορμή...
Η αμερικανική Washington Post αναφέρεται στην ιστοσελίδα της στην εισαγγελική έρευνα που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή το κείμενο των εφέδρων που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.
Κείμενο το οποίο, ως γνωστό, προέτρεπε τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά.
Ηδη, νωρίτερα, η υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγη έρευνας για το θέμα.
Σύμφωνα με τη Washington Post, τα επίπεδα της φτώχειας που έχουν ανέβει επικίνδυνα, όπως και η ανεργία, στην Ελλάδα, οδηγώντας ορισμένες ομάδες στο να θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση.
Η αμερικανική εφημερίδα κάνει επίσης αναφορά στην ΚΕΕΔ, επισημαίνοντας ότι η Ένωση των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων και στο παρελθόν είχε ταχθεί κατά των πακέτων διάσωσης της Ελλάδας, ενώ πραγματοποίησε ένστολη πορεία διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Αγκεά Μέρκελ στην Αθήνα. HMERHSIA

No comments:

Post a Comment