Friday, September 13, 2013

OIKONOMIA

Nestlé : Θα συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική αγορά

Η πρόθεση της Nestlé να συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική αγορά βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν πρόσφατα εκπρόσωποι της εταιρείας με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και μέλη της κυβέρνησης.

Διαφημίσεις GoogleIntel® - Free PC Support30-Day Price Protection and Free Tech Support. Hot Deals on New PCs!www.GreatComputing.ca/IntelCapital One® Credit CardsGreat Selection of No Hassle Cards. Canadian Site – Apply Online!www.CapitalOne.ca
Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Nestlé διευκρινίζει ότι στο επίκεντρο της πρόσφατης συνάντησης των εκπροσώπων της με τον Αντώνη Σαμαρά και μέλη της κυβέρνησης αφορούσε την πρόθεσή της να συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική αγορά.

Τα παραπάνω υπογραμμίζει, με αφορμή δημοσιεύματα και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάργηση της αναγραφής της χώρας προέλευσης της πρώτης ύλης στη συσκευασία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία συσχετίζουν την υπόθεση αυτή με την πρόσφατη συνάντηση εκπροσώπων τής εταιρείας με τον κ. Σαμαρά.

Όπως τονίζει η εταιρεία, η «συγκεκριμένη συνάντηση αφορούσε αποκλειστικά στην πρόθεση της Nestlé να συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική αγορά αλλά και στην πρόσφατη δέσμευση που ανέλαβε η εταιρεία να βοηθήσει τουλάχιστον 20.000 νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών σε όλη την Ευρώπη να αποκτήσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, με την Ελλάδα να κατέχει ιδιαίτερη θέση μέσα σε αυτή την πρωτοβουλία. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά και στην παράδοση επιταγής ύψους 35.760 ευρώ, που συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία της Nestlé στην Ελβετία για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS».

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «η Nestle Ελλάς σήμερα δεν δραστηριοποιείται στην παραγωγή γάλακτος στην Ελλάδα. Το μικρό μερίδιο αγοράς που της αναλογεί στη συνολική αγορά γάλακτος στην Ελλάδα αφορά αποκλειστικά προϊόντα βρεφικής διατροφής, που ως επί το πλείστον παράγονται στην Ελλάδα από ελληνική επιχείρηση και χρησιμοποιώντας ελληνικό γάλα».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/241797/nestl-tha-sunehisei-na-ependuei-stin-elliniki-agora/#ixzz2elue95XT
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

No comments:

Post a Comment