Friday, October 3, 2014

Ερευνα της αντιτρομοκρατικής στο πατρικό σπίτι του 31χρονου

Ερευνα της αντιτρομοκρατικής στο πατρικό σπίτι του 31χρονου

Στο πατρικό σπίτι του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου, στο Μαρούσι, βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στη γιάφκα των τρομοκρατών του Επαναστατικού Αγώνα.

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες, μετά τη δημοσίευση των στοιχείων της ταυτότητας και της φωτογραφίας του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μοτοσυκλέτα του 31χρονου, στην οδό Σεϊζάνη, στην πλατεία Υμηττού, μόλις δύο χιλιόμετρα από το γκαράζ του Βύρωνα.
Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, μάρκας Yamaha, η οποία μεταφέρθηκε ήδη στα εργαστήρια της Εκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ, όπου εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα.
Κατά τη σύλληψή του προχθές το βράδυ, στο καφενείο απέναντι από το γκαράζ στον Βύρωνα, ο 31χρονος είχε πάνω του τα κλειδιά της μοτοσυκλέτας καθώς και ένα κλειδί, στο μπρελόκ του οποίου αναγράφεται συγκεκριμένη οδός. Οι αστυνομικοί πήγαν σε αυτό το δρόμο, ωστόσο το κλειδί δεν ταιριάζει σε καμία κλειδαριά από τα σπίτια που βρίσκονται εκεί.
Σύμφωνα, εξάλλου, με άλλες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος έχει εντοπιστεί από κάμερα να κινείται στην πλατεία Κλαυθμώνος, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες για να ανακαλυφθεί η διαδρομή που ακολούθησε και που μπορεί να οδηγήσει τους αστυνομικούς στη γιάφκα της τρομοκρατικής ομάδας.
Επίσης, οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής έχουν κάνει φύλλο και φτερό το ημερολόγιο που είχε στο σακίδιό του ο Σταμπούλος.
Πρόκειται για ημερολόγιο του 2014 από το οποίο είχαν αφαιρεθεί οι σελίδες των προηγούμενων ημερών. Περιλαμβάνονται χειρόγραφοι κωδικοί με φράσεις - αναγραμματισμούς που αντιστοιχούν σε κάποια φράση, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών.
Βρέθηκαν επίσης σημειωμένα πάρα πολλά χρηματικά ποσά αλλά και διευθύνσεις σπιτιών, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι επρόκειτο για σπίτια προς ενοικίαση. Επίσης πάνω από 150 αριθμοί τηλεφώνων είτε σταθερών είτε κινητών που έχουν μπει επίσης στο μικροσκόπιο των αρχών  ethnos

No comments:

Post a Comment