Friday, May 9, 2014

Ολη η Νέα Δημοκρατία παρούσα στο μνημόσυνο Κωνσταντίνου Καραμανλή

Ολη η Νέα Δημοκρατία παρούσα στο μνημόσυνο Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ
(Φωτό: Μενέλαος Μυρίλλας / SOOC)
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της κρίσιμης διπλής αναμέτρησης στις 18 και 25 Μαϊου, εστάλη το πρωί της Παρασκευής από το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, όπου και τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή του κόμματος, πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το «παρών» έδωσαν όλα τα κορυφαία στελέχη σε μία εκδήλωση που, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, υπήρξε ανοικτή για όλους. Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και δίπλα τους η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος τίμησαν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην εκδήλωση με οικοδεσπότες τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Πέτρο Μολυβιάτη και τον Αντιπρόεδρο κ. Αχιλλέα Καραμανλή. Μεταξύ πολλών άλλων παρέστησαν οι Ευ. Μεϊμαράκης, Ιωαν. Βαρβιτσιώτης, Στ. Δήμας, Δ. Αβραμόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κ. Χατζηδάκης, Αδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης, οι στενοί συνομιλητές του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γ. Αγγέλου και Ευ. Αντώναρος, οι υποψήφιοι στην Αθήνα Αρ. Σπηλιωτόπουλος και στην Περιφέρεια Αττικής Γ. Κουμουτσάκος κλπ. Η συνήθως κλειστή τελετή αποφασίστηκε φέτος να γίνει με ανοικτές τις θυρες για όλους. Προς τούτο, υπήρξε συνεννόηση του Μαξίμου με το Ίδρυμα Καραμανλή.
Η εικόνα όλης της Ν.Δ. να αποτίει φόρο τιμής στον ιδρυτή του κόμματος λειτουργεί, προφανώς, και ως μήνυμα ενότητας ενόψει της κάλπης, με προφανή στόχο να ενισχυθεί το φρόνημα των στελεχών και ψηφοφόρων.
Ωστόσο, την ίδια στιγμή στη Φιλοθέη βρέθηκαν και στελέχη που, πλέον, κινούνται εκτός των κομματικών ορίων της Ν.Δ., όπως οι Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης αλλά και ο υποψήφιος Δημαρχος Αθήνας Νικ. Κακλαμάνης.kathimerini

No comments:

Post a Comment