Sunday, May 11, 2014

Φλερτ ΣΥΡΙΖΑ - Βαγγέλη Μαρινάκη

Φλερτ ΣΥΡΙΖΑ - Βαγγέλη Μαρινάκη

22:31
Opening quote
Τα ψέματα τέλειωσαν και οι μάσκες πέφτουν σιγά – σιγά. Οι δήθεν πολέμιοι της διαπλοκής είναι βουτηγμένοι στη διαπλοκή. Το… αριστερό κόμμα που κόπτεται για τη διαφάνεια της πολιτικής ζωής κρύβει μυστικά που αν βγουν κάποτε στο φως θα πέσουν τα τσιμέντα της Κουμουνδούρου.
Τελικά είμαστε πλέον σίγουροι. Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτός από ψεύτες ολκής είναι και οι χειρότεροι πολιτικοί που πέρασαν ποτέ από τη χώρα. Τέτοιοι πολιτικοί απατεώνες δεν έχουν υπάρξει. Ούτε την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ένα υβρίδιο Πασόκου και ψευτοαριστερού του Κολωνακίου που κοροϊδεύει τον κόσμο με τον χειρότερο τρόπο.
Και το λέμε αυτό μετά την αποκάλυψη ότι στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά πλέχτηκε ένα… φλερτ μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Λίγη ώρα μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κομματική εκδήλωση για την υποστήριξη του υποψήφιου κ. Δρίτσα για τη δημαρχία, ένα μυστικό ραντεβού έλαβε χώρα σε μια ταπεινή ταβέρνα του λιμανιού.
Ο κ. Τσίπρας κατακεραύνωσε τα μεγάλα συμφέροντα και τα μεγάλα αφεντικά που λυμαίνονται τον Πειραιά. Σφοδρή ήταν η επίθεση στα… λαμόγια που κάνουν κουμάντο στο λιμάνι. Και όλοι οι Συριζαίοι άρχισαν να χειροκροτάνε και να ανατριχιάζουν από επαναστατική ανάταση αφού ο αρχηγός τους κήρυξε πόλεμο στα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Στο πλάι του κ. Τσίπρα, εκτός από τον Θ. Δρίτσα και η Πασιονάρια του κόμματος Ρένα Δούρου. Αυτή που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, που πολεμά τους επιχειρηματίες και τους διαπλεκόμενους. Που έλεγε ότι θα «χαλάσει τα ντηλ του διαπλεκόμενου Σγουρού με την Μέρκελ». Ευτυχισμένη η Δούρου που ο αρχηγός της δίνει μάχη με το παλιό, το διεφθαρμένο και ανοίγει το δρόμο για την Νέα Ελλάδα.
Και μόλις τα φώτα της εκδήλωσης έσβησαν η κ. Δούρου κατηφόρισε στο ταπεινό ταβερνάκι για να συναντήσει τους φίλους της. Ποιοι ήταν αυτοί; Μα το μεγαλύτερο αφεντικό του Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δηλαδή ο βασικός αντίπαλος του Δρίτσα στον Πειραιά, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Μώραλη, συναντάται με βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξεχνώντας προφανώς τη δήλωση του Τσίπρα ότι «θα διώξουμε τους επιχειρηματίες – ιδιοκτήτες του λιμανιού η κ. Δούρου, συνεργάτες της και ο κ. Μαρινάκης έφαγαν το δείπνο τους, τα είπαν σαν καλοί φίλοι και αποχαιρετίστηκαν λέγοντας πιθανότατα «θα τα ξαναπούμε».
Και τα ερωτήματα πέφτουν βροχή:
Τι ήθελε η Ρένα Δούρου, βασική συνεργάτιδα του Τσίπρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη; Να μιλούσαν για μεταγραφές; Θα πάρει ο Ολυμπιακός τον Πουλίδο ή όχι; Λέτε να προσέλαβε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τη Δούρου για… σκάουτερ; Να ανακαλύπτει νέα ταλέντα στο ποδόσφαιρο; Μπα δεν το πιστεύουμε.
Φλερτ ΣΥΡΙΖΑ - Βαγγέλη Μαρινάκη photo - 1
Επειδή είμαστε σίγουροι ότι μυστικά μεταξύ της Δούρου και του Τσίπρα δεν υπάρχουν, να εικάσουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα στον κ. Μαρινάκη; Τι να συζήτησαν άραγε δύο εντελώς… διαφορετικοί κόσμοι; Και μάλιστα λίγη ώρα μετά τους μύδρους του Τσίπρα για τη διαπλοκή; Εκτός κι αν ο κ. Μαρινάκης δεν έχει καμιά σχέση με τα συμφέροντα, τους ιδιοκτήτες του λιμανιού και τους επιχειρηματίες που λυμαίνονται τη χώρα. Εκτός κι αν είναι αθώα περιστερά, ένας αριστερός που… έτυχε να έχει γεμάτες τσέπες.
Μήπως υπάρχει μυστική συμφωνία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μαρινάκη, όχι μόνο για τον Πειραιά αλλά και γενικότερα; Μην ξεχνάμε ότι πριν μερικές ημέρες ο κ. Μαρινάκης είπε ότι αν δεν έβαζε υποψηφιότητα ο Μώραλης (δηλαδή ο ίδιος) θα ψήφισε τον Δρίτσα. Τι σημαίνει λοιπόν η ξαφνική συμμαχία των δύο πλευρών; Μήπως ότι στο δεύτερο γύρο αν βγουν Μιχαλολιάκος με Μώραλη ο Δρίτσας θα ψηφίσει τον δεύτερο; Και μήπως ως αντάλλαγμα ο Μαρινάκης στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις (και ξέρετε τι εννοούμε) την Δούρου για να κερδίσει την περιφέρεια; Εκεί που ποντάρει όλα του τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ;
Πάντως απ’ ότι μαθαίνουμε ο Δρίτσας τρελάθηκε μόλις έμαθε για τη συνάντηση και ζήτησε εξηγήσεις από την Κουμουνδούρου η οποία τον διαβεβαίωσε ότι ήταν μια… κοινωνική συναναστροφή.
Υπάρχουν άραγε και μυστικές κουβέντες των φίλων του κ. Μαρινάκη. Μην ξεχνάμε ότι κουμπάρα του εφοπλιστή είναι η Ντόρα η Εξερευνήτρια. Υπάρχει μυστική ατζέντα για το σύνολο της πολιτικής;
Να σκεφτούμε και κάτι άλλο. Όλη αυτή η δαπανηρή εκστρατεία της κ. Δούρου με τις χιλιάδες αφίσες από πού στηρίζεται; Κάνουμε κάποιες σκέψεις.
Τα ψέματα τέλειωσαν και οι μάσκες πέφτουν σιγά – σιγά. Οι δήθεν πολέμιοι της διαπλοκής είναι βουτηγμένοι στη διαπλοκή. Το… αριστερό κόμμα που κόπτεται για τη διαφάνεια της πολιτικής ζωής κρύβει μυστικά που αν βγουν κάποτε στο φως θα πέσουν τα τσιμέντα της Κουμουνδούρου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και οι στενοί συνεργάτες του κοροϊδεύουν απροκάλυπτα το ελληνικό λαό. Είναι χειρότεροι απ’ ότι μπορεί να φανταστεί ο κόσμος. Και όσοι έχουν παρασυρθεί από τον άκρατο λαϊκισμό, τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα «ταγάρια» που κρύβουν τα «κοστούμια» θα πρέπει να αναθεωρήσουν.
Κάποια οικονομικά συμφέροντα, κάποιοι επιχειρηματίες κρυφοί και φανεροί στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα της δραχμής γιατί θα βγουν πολλαπλά κερδισμένοι. Αυτή είναι η αλήθεια και σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις για τη διαπλοκή του κ. Τσίπρα με τα διαπλεκόμενα.
Είναι το χειρότερο είδος πολιτικών. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να τιμωρηθούν.antinews

No comments:

Post a Comment