Friday, March 7, 2014

Οργή Ρωσίας: Δεν θα ανεχτούμε τη γλώσσα των απειλών και των κυρώσεων

ΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Οργή Ρωσίας: Δεν θα ανεχτούμε τη γλώσσα των απειλών και των κυρώσεων

Βέλη κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαπέλυσε η Μόσχα, κατηγορώντας την ΕΕ ότι υιοθετεί μια «διόλου εποικοδομητική στάση» με τις κυρώσεις που ανακοίνωσε χθες.

Οργή Ρωσίας: Δεν θα ανεχτούμε τη γλώσσα των απειλών και των κυρώσεων
«Η Ρωσία δεν θα δεχθεί την γλώσσα των κυρώσεων και των απειλών» και θα υπάρξουν αντίποινα αν επιβληθούν κυρώσεις, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε οργισμένη ανακοίνωσή του για τις κλιμακωτές κυρώσεις που αποφασίστηκαν στην χθεσινή σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες με θέμα την ουκρανική κρίση.


Μετά την σύνοδο, οι ευρωπαίοι ηγέτες, κάλεσαν τη Ρωσία να αποσύρει άμεσα τα στρατεύματά της στις βάσεις τους και ζήτησαν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις εντός των προσεχών ημερών, προειδοποιώντας ότι αν δε βρεθεί λύση μέσω της διπλωματικής οδού η ΕΕ θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων, όπως περιορισμοί στις μετακινήσεις, πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και αναστολή των Συνόδων Κορυφής ΕΕ- Ρωσίας.
Κυρώσεις ανακοίνωσε χθες και ο Λευκός Οίκος.   ETHNOS
Διαβάστε ακόμη:

1 comment:

  1. η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα σπάζει,τις ποινές έστω γνωστόν, ακολουθούν αντίποινα και η κατηφόρα οδηγεί σε τέλμα.Εκεί στην Ευρώπη κάποιοι θα διάβασαν το άρθρο του Κισσινγκερ για να μάθουν ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ReplyDelete