Wednesday, December 5, 2012


Ένταση στη Βουλή μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της επετείου Γρηγορόπουλου

Αντώνης Αντζολέτος05/12/2012 | 20:44Τελευταία Ενημέρωση: 20:44 05/12/2012
Διαφημίσεις GoogleNew Invisible Hearing AidLearn About the First 100% Custom, Invisible, Programmable Hearing Aidwww.InvisibleHearingAid.caParkway Honda DealsSee our new Honda Vehicles. Enjoy a higher level of sophistication!www.parkwayhonda.com
Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης στη Βουλή, με τον Νίκο Βούτση από τον ΣΥΡΙΖΑ να διακόπτει τη διαδικασία και να διαβάζει στο σώμα την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που έκανε λόγο για κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της Ν.Δ ο κ. Βούτσης ανέφερε:

«Καταλαβαίνετε την βαρύτητα της δήλωσης. Ζητάμε την άμεση απόσυρση της ανακοίνωσης. Ζητάμε την άμεση απόσυρση την ανακοίνωσης, την ανάληψη ευθυνών από τους εμπνευστές της και τους υπεύθυνους. Η ατζέντα και το γράμμα τέτοιων ανακοινώσεων δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Όχι μονό την προηγούμενη αλλά και την επόμενη του εμφύλιου. Είναι ντροπή. Είμαι υποχρεωμένος να προειδοποιήσω να μη παίζουμε με τη φωτιά. Η δημοκρατία δεν προστατεύεται με αυτές τις ενέργειες».

Άμεση ήταν η απάντηση του Αθανάσιου Νταβλούρου από τη Ν.Δ, τη στιγμή που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να αποχωρούν από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Καταλάβετέ το. Επιτέλους αποκαλυφθήκατε ενώπιον των ελλήνων πολιτών. Είστε συνοδοιπόροι της Χρυσής Αυγής και σας ενώνει το ίδιο μανιφέστο. Έχετε βρει συνοδοιπόρους. Έχετε μια έννοια ιδιότυπης τρομοκρατικής αντίληψης».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η νεολαία του Συνασπισμού εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την αυριανή επέτειο του θανάτου του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, επισημαίνοντας πως «ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες, δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη Μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν!».

Απαντώντας σε αυτή την κίνηση, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε:

«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.

»Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.

»Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».    SKAI.GR

1 comment:


  1. Οι κοινωνίες γελούν με τις νοοτροπίες σας.Κάποιος θερμόαιμος αστυνομικός άφισε νεκρό ενα παιδάκι νεότατο ,κακώς ,έπρεπε να κρατήσει τα νεύρα του,ομως το να αναγάγεται τούτο με την αθυροστομία σας εντός βουλής σε εμφυλιοπολεμικές κορωνες ,ειστε ξένοι στο επάγγελμα που διαλέξατε , καπηλευόμενοι τις καταστάσεις......

    ReplyDelete