Wednesday, November 5, 2014

Καβάλησαν για τα καλά το καλάμι στον ΣΥΡΙΖΑ

Καβάλησαν για τα καλά το καλάμι στον ΣΥΡΙΖΑ

22:22
Opening quote
Μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται πλέον εκείνοι που μπορούν να δουν το πραγματικό πρόσωπο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται πλέον εκείνοι που μπορούν να δουν το πραγματικό πρόσωπο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Τον τρόπο που κινούνται, την αλαζονεία με την οποία μιλάνε, το πώς αντιμετωπίζουν την πολιτική κατάσταση. Και πρέπει να αισθάνονται ντροπή γιατί επιτρέπουν σε άθλιους καριερίστες, φανατικούς της εξουσίας να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο πριν καν καθίσουν στην καρέκλα της εξουσίας.
Δεν είναι μόνον ο Τσίπρας που σουλατσάρει με αλαζονικό τρόπο στο Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές. Δεν είναι ο Σκουρλέτης που ωρύεται από παράθυρο σε παράθυρο. Ακόμη και η Ρένα Δούρου τι νομίζετε ότι έκανε: Έβαλε στην ιστοσελίδα της παράταξής της ένα πραγματικό χρονόμετρο το οποίο ξεκίνησε από την ώρα που η Περιφέρεια Αττικής ρώτησε το αρμόδιο υπουργείο αν μπορούν να γίνουν προσλήψεις για την καθαριότητα αλλά και σε άλλους τομείς και «στόχος» είναι να επικρίνει την μέχρι στιγμής άρνηση του υπουργείου να απαντήσει.
Η κ. Δούρου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook την εν λόγω εφαρμογή σχολιάζοντας: «Ο χρόνος κυλάει αμείλικτα για την κυβέρνηση. Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής έχει ζητήσει δημόσια από την κυβέρνηση, να δηλώσει αν εγκρίνει προσλήψεις τακτικού προσωπικού καθαριότητας, φύλαξης, προσωπικού υγείας, συντήρησης, κα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας με την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών της».
Περιμένει η Δούρου να πέσει η κυβέρνηση για να κάνει προσλήψεις. Εκεί φτάσαμε, να ασχολούμαστε και με τη Δούρου...
Απ' ότι μαθαίνουμε, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα πολλά περιστατικά που δείχνουν πόσο αλαζόνες είναι στην Κουμουνδούρου. Παρεμβάσεις στα μέσα ενημέρωσης γιατί δεν τους αρέσουν κάποια σχόλια ή τίτλοι που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τηλέφωνα σε εκδότες για να «παίζουν» περισσότερο τα στελέχη ή να γράφονται παραπολιτικά υπέρ τους, απειλές σε όσους δεν τους αρέσουν τα άρθρα και γενικότερα μια συμπεριφορά που δείχνει ότι κάποιοι έχουν ράψει κοστούμια εξουσίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ρωτήθηκε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αν θα γίνει υπουργός σε κυβέρνηση της Αριστεράς κι αυτός απόλυτα φυσιολογικά απάντησε «Όχι βέβαια, εγώ έχω κλείσει θέση στο Μαξίμου».
Έχουν καβαλήσει για τα καλά το καλάμι αλλά κάποιος πρέπει να τους κόψει τον αέρα. Διότι αν κάνουν τέτοια πράγματα τώρα που απλά προηγούνται στις δημοσκοπήσεις, τι θα κάνουν όταν έρθουν στην εξουσία; Θα ανοίξουν τα... ξερονήσια;antinews

No comments:

Post a Comment