Thursday, August 28, 2014

Στη Ζάκυνθο ο εμίρης του Κατάρ Στο λιμάνι της Ζακύνθου έφθασε το βράδυ της Πέμπτης η θαλαμηγός του εμίρη του Κατάρ, Σεΐχ Χαμάντ μπεν Χαλίφα αλ Θάνι. Η θαλαμηγός με το όνομα "Katara" μεταφέρει τον εμίρη και την οικογένειά του και θα βρίσκεται τα επόμενα 24ωρα στο νησί. Φωτό: imerazante.gr Φωτό: imerazante.gr Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το imerazante.gr, o γιoς του 62χρονου Αλ Θανί μαζί με τη σύζυγό του βγήκαν σχεδόν αμέσως από το υπερπολυτελές γιοτ. Έκαναν βόλτα στο λιμάνι, πλησίασαν μια από τις παραδοσιακές άμαξες όπου φωτογραφήθηκαν με το άλογο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο προς άγνωστο προορισμό. Η πολυτελής θαλαμηγός του Εμίρη του Κατάρ έχει μήκος 124 μέτρα και πλάτος 19 μέτρα, διαθέτει επτά καταστρώματα, δύο ελικοδρόμια, πισίνα, τζακούζι, αλλά και υποβρύχιο που μπορεί να καταδυθεί σε βάθος 100 μέτρων. Εκτιμάται ότι κόστισε πάνω από 300 εκατ. δολάρια και συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον πολυτελών σκαφών στον κόσμο. Πριν έλθει στη Ζάκυνθο η θαλαμηγός πέρασε από την Λευκάδα, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου ο εμίρης θα αναχωρήσει από τη Ζάκυνθο αεροπορικώς με ειδική πτήση για το Κατάρ το απόγευμα του Σαββάτου. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, imerazante.gr

Στη Ζάκυνθο ο εμίρης του Κατάρ

Στο λιμάνι της Ζακύνθου έφθασε το βράδυ της Πέμπτης η θαλαμηγός του εμίρη του Κατάρ, Σεΐχ Χαμάντ μπεν Χαλίφα αλ Θάνι. Η θαλαμηγός με το όνομα "Katara" μεταφέρει τον εμίρη και την οικογένειά του και θα βρίσκεται τα επόμενα 24ωρα στο νησί.

Φωτό: imerazante.gr
Φωτό: imerazante.gr
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το imerazante.gr, o γιoς του 62χρονου Αλ Θανί μαζί με τη σύζυγό του βγήκαν σχεδόν αμέσως από το υπερπολυτελές γιοτ. Έκαναν βόλτα στο λιμάνι, πλησίασαν μια από τις παραδοσιακές άμαξες όπου φωτογραφήθηκαν με το άλογο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο προς άγνωστο προορισμό.
Η πολυτελής θαλαμηγός του Εμίρη του Κατάρ έχει μήκος 124 μέτρα και πλάτος 19 μέτρα, διαθέτει επτά καταστρώματα, δύο ελικοδρόμια, πισίνα, τζακούζι, αλλά και υποβρύχιο που μπορεί να καταδυθεί σε βάθος 100 μέτρων.
Εκτιμάται ότι κόστισε πάνω από 300 εκατ. δολάρια και συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον πολυτελών σκαφών στον κόσμο.
Πριν έλθει στη Ζάκυνθο η θαλαμηγός πέρασε από την Λευκάδα, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου ο εμίρης θα αναχωρήσει από τη Ζάκυνθο αεροπορικώς με ειδική πτήση για το Κατάρ το απόγευμα του Σαββάτου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, imerazante.gr

No comments:

Post a Comment