Wednesday, April 9, 2014

Ο Μίκι Ρούνει άφησε εκτός διαθήκης την οικογένειά του

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ 18.000$

Ο Μίκι Ρούνει άφησε εκτός διαθήκης την οικογένειά του

Τη μέτρια περιουσία του ύψους 18.000 δολαρίων άφησε σε ένα θετό του γιο ο ηθοποιός Μίκι Ρούνεϊ, αφήνοντας εκτός την υπόλοιπη οικογένειά του.

Ο Μίκι Ρούνει άφησε εκτός διαθήκης την οικογένειά του
Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο ηθοποιός, που πέθανε από φυσικά αίτια την Κυριακή σε ηλικία 93 ετών, υπέγραψε την διαθήκη του στις 11 Μαρτίου.

Ο ηθοποιός, με καριέρα πάνω από 80 χρόνια, είχε χάσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του τα τελευταία χρόνια και συνέχιζε να εμφανίζεται σε ταινίες παρά την ηλικία του.

Ο Ρούνεϊ άφησε ως μοναδικούς δικαιούχους της περιουσίας του το θετό γιο του Μαρκ Ρούνεϊ και τη σύζυγό του, ενώ αποκλήρωσε τα οκτώ εν ζωή παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η Τζαν Ρούνεϊ θα συνεχίσει να λαμβάνει τις παροχές κοινωνικής ασφάλισης του συζύγου της και μέρος της σύνταξής του, ως αποτέλεσμα προηγούμενης συμφωνίας τους.

Το 2011 ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ πως είχε κακοποιηθεί από ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε πάρει τον έλεγχο της ζωής του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το δικηγόρο του ηθοποιού, Μάικλ Αυγουστίν, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ο τόπος ταφής του Ρούνεϊ.
Ο Μίκι Ρούνει άφησε εκτός διαθήκης την οικογένειά του

Την Τρίτη επετεύχθη μια συμφωνία ώστε να μην μετακινηθεί το σώμα του ηθοποιού από το νεκροτομείο, μέχρι την ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο δικηγόρος του δήλωσε πως ενώ ο ηθοποιός έχει ήδη ένα χώρο ταφής στο Westlake Village, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, ο ίδιος είχε ζητήσει πρόσφατα να ταφεί στο Χόλιγουντ ή σε ένα νεκροταφείο βετεράνων.

«Ήμασταν έτοιμοι να αγοράσουμε χώρο ταφής» δήλωσε ο δικηγόρος, «αλλά ο Ρούνεϊ δεν είχε καθόλου χρήματα».
Πηγή: Skynews

No comments:

Post a Comment