Wednesday, April 17, 2013


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ LUFTHANSA

Η Αθηνά Ωνάση δίνει 1,3 εκατ. δολ. για να μεταφέρει τα άλογά της!

Η Αθηνά Ωνάση δίνει 1,3 εκατ. δολ. για να μεταφέρει τα άλογά της!
Εχοντας περισσότερα από 100 εκατ δολάρια στην τσέπη της, η Αθηνά Ωνάση άρχισε τις... σπατάλες. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το πρακτορείο Bloomberg, η διάδοχος της δυναστείας Ωνάση, έκλεισε συμβόλαιο ύψους 1,3 εκατ. δολαρίων με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa για να μεταφέρει άλογα ιππασίας από την Ευρώπη και άλλες χώρες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Οπως δήλωσε ο Αλεξ Χάιτμαν, διευθυντής του τμήματος μεταφορικών πτήσεων cargo της Lufthansa που ειδικεύεται σε αυτού τους είδους της μεταφορές αλόγων και άλλων ζώων, η Αθηνά Ωνάση χρηματοδοτεί τη μεταφορά των αλόγων αυτών στη Βραζιλία, καθώς επιθυμεί να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά που διοργανώνει η ίδια και φέρει το όνομά της. «Μια φορά το χρόνο προσκαλεί την κοινότητα της ιππασίας στη μεγάλη αυτή εκδήλωση» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας.
Με την συμφωνία αυτή, ωστόσο, η Lufthansa και ιδιαίτερα το τμήμα των μεταφορικών πτήσεων της εταιρείας έχει να κερδίσει πολλά, σε σημείο που ιθύνοντες μιλούν για μια μεγάλη ενίσχυση των εσόδων.
Η μεταφορά ενός αλόγου από αέρος μπορεί να στοιχίσει 10.000 ευρώ, όσο δηλαδή ένα εισιτήριο πρώτης θέσης μετ' επιστροφής, ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά θα μεταφερθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο για το event περίπου 100 άλογα.     HMERHSIA

No comments:

Post a Comment