Sunday, February 17, 2013


ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΨΕΥΔΟΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ»

Βορίδης: Δέσμιος σταλινικής παιδείας ο Τσίπρας

«Εγκλωβισμένο στην σταλινική παιδεία του» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σε συνέντευξή του.

Βορίδης: Δέσμιος σταλινικής παιδείας ο Τσίπρας
Ο κ.Τσίπρας «ζει ακόμη με την πεποίθηση ότι η Αριστερά κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Και ότι όποιος την αμφισβητεί θα πρέπει να τύχει αναμόρφωσης. Θα ήταν καλό να συνειδητοποιήσει ότι επιτέλους η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τελείωσε, ότι οι ψευδοαξίες της γενιάς του Πολυτεχνείου ενταφιάστηκαν», δηλώνει στο Βήμα ο κ. Βορίδης και προσθέτει:
«Χαρακτηρίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης ως "ακροδεξιά", αποενοχοποιεί τον όρο γιατί τον συνδέει με πολιτικές ορθολογικές, νόμιμες, σχεδόν αυτονόητες. Δυστυχώς, είναι μία ακόμη ανευθυνότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οταν βαφτίζεις την επιβολή του νόμου "ακροδεξιά", όταν λες ότι ο Πρωθυπουργός είναι ακροδεξιός και ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως "ναζί", τότε στην ουσία νομιμοποιείς τη Χρυσή Αυγή», σημείωσε σε άλλο σήμείο της συνέντευξης.
Δηκτικός είναι ο κ.Βορίδης αναφορικά και με πρόσφατα σχόλια του κ. Τσίπρα για «αναλφάβητους» στην ηγεσία της ΝΔ και τους συμβούλους της.
«Κοιτώντας το βιογραφικό του, και ειδικώς όταν απευθύνεται σε ανθρώπους όπως ο Κρανιδιώτης, ο Λαζαρίδης, ο Κεδίκογλου, καλό είναι να μην ομιλεί περί αναλφαβητισμού αυτός. Διότι τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό οι συγκρίσεις είναι συντριπτικές. Και αυτοί ξέρουν και καμία ξένη γλώσσα»...      ΕΘΝΟΣ

1 comment:

  1. μα δεν υπάρχει άνθρωπος με σώας τας φρένας που να πιστεύει πως το ρολόι της ζωής θα γυρίσει τους δείκτες του αριστερά, και δεν κατανοώ τους ηγέτες toy SYRIZA που πεζουν αυτό το χοντρο παιχνίδι σε βάρος της χώρας και του μέλλοντός της. ΟΚ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ αλλά ουσιαστικά κα με προτάσεις,αλλως προς τι οι εντυπωσιασμοί όταν δεν εχεις την δύναμη να νικήσεις το θεριό που καραδοκεί στην γωνιά ?

    ReplyDelete