This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

Όταν ανοίγουν οι Ασκοί του Αιόλου

Share

Από την σημερινή διαδήλωση (15/12/2010)

Έχει δικαίωμα να κρίνει κανείς όπως θέλει την πολιτική του Κωστή Χατζηδάκη. Αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή. Και ούτε είναι ό ίδιος ο στόχος της επίθεσης.Όπως σωστά επισημαίνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της ο προπηλακισμός του βουλευτή της υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες. Πραγματικός στόχος της επίθεσης είναι η αντιμνημονιακή πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και γι αυτό η ΝΔ διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα κάνει ούτε ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή.

Το παπούτσι για τον ΓΑΠ στην ΔΕΘ

Όσοι όμως υποκινούν παρόμοια επεισόδια δεν πρέπει να ξεχνούν ότι δεν παίζουν με την φωτιά. Δεν είναι όλος ο λαός τα ρετιρέ των ΔΕΚΟ, ή του ιδιωτικού τομέα. Είναι και μεροκαματιάρηδες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και το ενοίκιο του σπιτιού τους, το φροντιστήριο του παιδιού τους, το ίδιο τους το φαγητό. Και που βλέπουν ότι στην εποχή του Μνημονίου καλούνται να πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο.

Απ. Κακλαμάνης προπυλακίζεται στην Παλαιά Βουλή

Δεν θέλει λοιπόν και πολύ να εξεγερθούν και να δείρουν όποιον βλέπουν μπροστά τους. Να μας το θυμηθείτε. Και δεν αφορά μόνο τους πολιτικούς αυτό. Είναι και άλλοι για τους οποίους ξεχειλίζει το καζάνι της λαϊκής οργής. Εργατοπατέρες, , τραπεζίτες, μεγαλοδημοσιογράφοι και άλλοι που έβαζαν το χέρι στο βάζο με το μέλι της εξουσίας,

Απο την επίθεση εναντίον του Κ. Χατζηδάκη

Εδώ και καιρό η κοινωνία στέλνει μήνυμα ότι βράζει. Αν θα το πάρουν αυτό το μήνυμα όσοι κυβερνούν είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε χειρότερα γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνά, με λάθος ίσως τρόπο, αλλά ξυπνά.

This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.