Tuesday, January 21, 2014

Ανησυχία Στέητ Ντιπάρτμεντ για την εξαφάνιση Ξηρού οι ΗΠΑ συνεργάζονται «με τις ελληνικές αρχές για την υπόθεση» Εκτύπωση Σχόλια Μοιραστείτε το άρθρο Pin It ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ VOA News 21.01.2014 Σε γραπτή απάντηση σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων για τον Χ. Ξηρό το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Ανησυχούμε βαθύτατα για το ότι ο τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, κεντρική προσωπικότητα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν που έχει σκοτώσει 5 αμερικανούς πολίτες, δεν έχει ακόμη συλληφθεί και απ’ ότι φαίνεται έχει αρχίσει να προβαίνει σε δηλώσεις υποκινώντας νέες βιαιότητες». Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι οι ΗΠΑ συνεργάζονται «με τις ελληνικές αρχές για την υπόθεση» και ζητούν «από την ελληνική κυβέρνηση να βρεί τον Ξηρό και να τον συλλάβει». Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι στον Έλληνα ομόλογο του Ευάγγελο Βενιζέλο, «οι ΗΠΑ και η Ελλάδα είναι εταίροι στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν την βία για να επιτύχουν τους στόχους τους».

Ανησυχία Στέητ Ντιπάρτμεντ για την εξαφάνιση Ξηρού

οι ΗΠΑ συνεργάζονται «με τις ελληνικές αρχές για την υπόθεση»
ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
VOA News
Σε γραπτή απάντηση σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων  για τον Χ. Ξηρό το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Ανησυχούμε βαθύτατα για το ότι ο τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, κεντρική προσωπικότητα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν που έχει σκοτώσει 5 αμερικανούς πολίτες, δεν έχει ακόμη συλληφθεί και απ’ ότι φαίνεται έχει αρχίσει να προβαίνει σε δηλώσεις υποκινώντας νέες βιαιότητες».
 
Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι οι ΗΠΑ συνεργάζονται «με τις ελληνικές αρχές για την υπόθεση» και ζητούν «από την ελληνική κυβέρνηση να βρεί τον Ξηρό και να τον συλλάβει». 

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι στον Έλληνα ομόλογο του Ευάγγελο Βενιζέλο, «οι ΗΠΑ και η Ελλάδα είναι εταίροι στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές για την αντιμετώπιση όσων χρησιμοποιούν την βία για να επιτύχουν τους στόχους τους».

No comments:

Post a Comment