Tuesday, December 10, 2013

Παραδόθηκε ο Αναστάσιος Πάλλης

Παραδόθηκε ο Αναστάσιος Πάλλης

Share
Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Proton Bank, των λοιπών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου Ρέστη, αλλά κυρίως στα όσα έχουν γίνει με τη Χρυσή Αυγή, δημιουργεί η παράδοση του επιχειρηματία Αναστασίου Πάλλη, ο οποίος καταζητούνταν εδώ κι εννέα μήνες.
Ο Πάλλης, που θεωρούνταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές του Β. Ρέστη, κάποια στιγμή ήρθε σε ρήξη μαζί του και αυτονομήθηκε έχοντας αποκτήσει σημαντική περιουσία. Μάλιστα φέρεται να είναι μεγαλομέτοχος στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ενώ η ακίνητη περιουσία του είναι τεράστια.
Ο Πάλλης, ωστόσο, φέρεται να είναι ένας από τους άμεσους χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής και πιθανότατα και προμηθευτής όπλων καθώς είναι γνωστό ότι έχει το Μουσείο Οπλων στο Κορωπί και προσβάσεις σε όλα τα δίκτυα διακίνησης οπλισμού. Οι έρευνες που είχαν γίνει πριν ένα μήνα στο σπίτι και το μουσείο του αποκάλυψαν πλήθος όπλων, άλλα λειτουργικά κι άλλα μουσειακού χαρακτήρα, ναζιστικά σύμβολα που προκαλούν ανατριχίλα καθώς και σύμβολα της Χρυσής Αυγής.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δούμε τι έχει να πει τόσο για τον Ρέστη όσο και για τη δράση της Χρυσής Αυγής καθώς δεν αποκλείεται να έχει κάνει deal ώστε να εμφανιστεί και να δώσει στοιχεία στις αρχές για όλους και για όλα.
Ο Πάλλης είχε εξαφανιστεί λίγο πριν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του όταν Βρετανός τον είχε κατηγορήσει ότι τον απήγαγε στο αεροδρόμιο για μερικές ώρες και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει επειδή απαίτησε χρήματα για μια εταιρεία που είχαν από κοινού.This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.  ΑΝΤΙΝΕWS

No comments:

Post a Comment