Saturday, November 17, 2012


«Είσαι Στάλιν» λένε στον Φωτόπουλο οι πρώην σύντροφοί του

Share
Εμφύλιο μέχρις εσχάτων, προκαλεί η στάση του Νίκου Φωτόπουλου στη ΓΕΝΟΠ ο οποίος έχει κάνει την παράταξη (και την εταιρεία θα έλεγαν κάποιοι) τσιφλίκι του, το οποίο τώρα μετέφερε με επιτυχία στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από χρόνια υποταγής στον πράσινο συνδικαλισμό.
Η ΠΑΣΚΕ –ΓΕΝΟΠ (τώρα το θυμήθηκε κι αυτή) εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Φωτόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον ουσιαστικά Στάλιν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
«Επικράτησαν δυστυχώς, σταλινικές τακτικές, αυταρχισμοί και η επιλογή Φωτόπουλου, αφού η συγκρότηση του νέου πενταμελούς προεδρείου πραγματοποιήθηκε χωρίς το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ – συνεργαζόμενοι, παρόλο που οι δυνάμεις του εκφράζουν την διαφορετικότητα, αλλά και η αριθμητική του δύναμη υπερτερεί έναντι άλλων», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση.
«Αυτή η ΓΕΝΟΠ θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον παλιό κακό της εαυτό, αυτόν δηλαδή που την στοχοποίησε στους συναδέλφους μας και στην κοινωνία, ενώ σήμερα ήταν μια ευκαιρία να οδηγηθεί σε μια αυτοκάθαρση, μέσω των παρατάξεων, απομακρύνοντας όσους δεν σεβάστηκαν και ξέφυγαν από τις συνδικαλιστικές άξιες, επιβάλλοντας ταυτόχρονα νέες αρχές και προτάγματα για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία θα συσπειρώνουν τους εργαζόμενους. Χωρίς να λάβουν υπόψη τους την συμμετοχή του προσωπικού, ικανοποιώντας προσωπικές επιθυμίες, δεν προστάτεψαν τον θεσμό, αφού τα ποσοστά συμμετοχής ήταν αποκαρδιωτικά και αμαύρωσαν την ιστορική διαδρομή της ΓΕΝΟΠ, θέτοντας παράλληλα σε κρίση το συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ», καταλήγει η ανακοίνωση.
Σε ένα διαλυμένο συνδικαλιστικό κίνημα που δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί το ίδιο τα έκανε σκ… ά βγαίνουν οι πρώην σύντροφοι του Φωτόπουλου και τον κατηγορούν. Υποκριτικό μεν, αληθινό δε για το τι συμβαίνει στο «μαγαζί» του Φωτόπουλου. Η πράσινη νομενκλατούρα του συνδικαλισμού εξέθρεψε τέτοιους συνδικαλιστές, ας τους λουστεί τώρα.
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

No comments:

Post a Comment