Friday, September 19, 2014

Παγκόσμια φρενίτιδα για το νέο iPhone6

ΟΥΡΕΣ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ

Παγκόσμια φρενίτιδα για το νέο iPhone6

Ξενύχτι, ουρές, ώρες αναμονής και χέρια που τρέμουν από τη συγκίνηση όταν τελικά καταφέρνουν να το αγγίξουν, περιελάμβανε η σημερινή παγκόσμια «πρώτη» το iPhone 6, το νέο τεχνολογικό θαύμα της Apple, καθώς έκανε την πρεμιέρα του στα καταστήματα των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και αλλού.

Παγκόσμια φρενίτιδα για το νέο iPhone6
Από τους πρώτους ευτυχείς κατόχους του νέου smartphone ήταν οι Αυστραλοί, μιας και εκεί λόγω διαφοράς ώρας, τα καταστήματα ήταν τα πρώτα που άνοιξαν και τα πλήθη που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, όρμησαν για να αποκτήσουν τη νέα συσκευή.

Στο Περθ, μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που κράτησε το νέο iPhone αποδείχτηκε υπέρμετρα... ευαίσθητος. Ήταν τέτοια η συγκίνηση του, που έτρεμαν τα χέρια του με αποτέλεσμα το smartphone να του πέσει από τα χέρια (δείτε το βίντεο). Ευτυχώς για τον ενθουσιώδη νεαρό, δεν έσπασε.

Στο Τόκιο, πλήθος κόσμου στεκόταν επί ώρες στην ουρά με τα χρήματα στα χέρια έτσι ώστε να αγοράσει το νέο «θαύμα» της Apple. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε έξω από τα καταστήματα της Apple στη Γερμανία και τη Γαλλία. Κάποιοι από τους επίμονους πελάτες έβγαιναν από τα καταστήματα κρατώντας στο χέρι δεκάδες iPhone 6 και iPhone 6 Plus, είτε για τους φίλους και συγγενείς είτε για να τα πουλήσει. 
Παγκόσμια φρενίτιδα για το νέο iPhone6

Σε πολλές περιπτώσεις οι υπάλληλοι των καταστημάτων σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη μαζική ζήτηση ενώ δεν παραλείπουν να χειροκροτούν τους «πρωτοπόρους» καταναλωτές που κατάφεραν να αγγίξουν πρώτοι το νέο έξυπνο κινητό της Apple.
Παγκόσμια φρενίτιδα για το νέο iPhone6
Στη Νέα Υόρκη εκατοντάδες πολίτες περιμένουν καρτερικά το άνοιγμα των καταστημάτων, έχοντας ξενυχτήσει έξω από τα Apple Stores κάποιοι, κατά δήλωσή τους, επί έξι μερόνυχτα.
Παγκόσμια φρενίτιδα για το νέο iPhone6
Το νέο iPhone αποκαλύφθηκε σήμερα στους πολίτες των ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία, ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου η Apple θα εγκαινιάσει τις πωλήσεις των νέων iPhone σε επιπλέον είκοσι αγορές: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ιταλίας, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδίας, Νορβηγία, Πορτογαλίας, Κατάρ, Ρωσίας,Σαουδική Αραβία, Ισπανίας, Σουηδίας, Ελβετίας, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτων.
Παγκόσμια φρενίτιδα για το νέο iPhone6

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα οι δύο συσκευές θα έρθουν την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου με το κόστος τους να ξεκινά από 750 ευρώ.
Πέφτουν μεν, «ξανασηκώνονται» δε 
To απρόοπτο στο Περθ έκανε πολλούς να σπεύσουν να τσεκάρουν τις αντοχές των νέων iPhone στις πτώσεις, σύμφωνα με τα drop tests που γίνονται άμα την κυκλοφορία κάθε ανάλογου τεχνολογικού επιτεύγματος. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των τεστ, τόσο το iPhone 6 όσο και το iPhone 6 Plus δεν εμφανίζουν μεγάλη ζημιά όταν πέσουν με την πλάτη. Ωστόσο, όταν έπεσαν με την πλαϊνή πλευρά τα πράγματα δυσκόλεψαν, καθώς το iPhone 6 γδάρθηκε έντονα, ενώ στο iPhone 6 Plus θρυμματίστηκε το γυαλί της οθόνης. Στην πτώση με την πρόσοψη θρυμματίστηκε και η οθόνη του iPhone 6. Παρά τις πτώσεις όμως, οι συσκευές φαίνεται ότι συνεχίζουν να λειτουργούν πλήρως παρά τις σπασμένες οθόνες.   εθνος

No comments:

Post a Comment