Monday, September 15, 2014

Ο Μπουτάρης απείλησε με σύλληψη χρυσαυγίτη που βιντεοσκοπούσε

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Μπουτάρης απείλησε με σύλληψη χρυσαυγίτη που βιντεοσκοπούσε

Με κλήση της αστυνομίας για να σταματήσει η βιντεοσκόπηση από χρυσαυγίτη απείλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης την Δευτέρα.

Ο Μπουτάρης απείλησε με σύλληψη χρυσαυγίτη που βιντεοσκοπούσε
Αρχικά, ένταση προκλήθηκε από τον επικεφαλής της ακροδεξιάς παράταξης στο δ.σ. Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι στην ημερήσια διάταξη «υπάρχουν 158 διαφορετικές ενότητες. Το θεωρούμε άσκοπο και μη παραγωγικό. Μάλιστα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα θέματα αυτά. Αναζητήσαμε πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε πολλά πράγματα».
Ο πρόεδρος του δ.σ. Παν.Αβραμόπουλος απάντησε ότι «πρόκειται για θέματα και όχι για ενότητες και για όλα υπάρχουν διαθέσιμες οι εισηγήσεις και μάλιστα σας αποστέλλονται και σε ηλεκτρονική μορφή».
Τότε έγινε αντιληπτό ότι χρυσαυγίτης κατέγραφε σε βίντεο την συνεδρίαση και ο κ.Αβραμόπουλος αντέδρασε άμεσα:«Δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση εδώ μέσα. Μόνο κάμερες της Δημοτικής Τηλεόρασης επιτρέπονται. Υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη», όπως είπε.
Υπενθύμισε μάλιστα ότι και στην προηγούμενη περίοδο είχε προκύψει το ίδιο θέμα: «Το ξεκαθαρίσαμε και υπήρχε κάμερα εδώ μέσα. Μη ξεκινάμε έτσι», όπως είπε.
Ο Γιάννης Μπουτάρης αποφάσισε να παρέμβει και ο ίδιος και ξεκαθάρισε ότι ο χρυσαυγίτης «ή θα καταθέσει την κάμερα ή θα καλέσουμε την αστυνομία για να καταγγείλουμε την παράβαση», για να ακολουθήσει η συμμόρφωση του άνδρα με την κάμερα και να λήξει το επεισόδιο.ethnos.gr

No comments:

Post a Comment