Friday, February 21, 2014

Αθανασίου: Οι δηλώσεις της ΧΑ δεν αγγίζουν τη δικαιοσύνη «Τρακτηρίζουν αυτούς οι οποίοι τις εκφέρουν» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, μετά την απόφαση των ανακριτριών να ζητήσουν την άρση ασυλίας και των υπολοίπων εννέα βουλευτών του κόμματος. Αθανασίου: Οι δηλώσεις της ΧΑ δεν αγγίζουν τη δικαιοσύνη «Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιες δηλώσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δηλώσεις οι οποίες απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα, αλλά και το νομικό και πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας», είπε, επίσης, ο κ. Αθανασίου. Παράλλήλα τόνισε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη «είναι παντελώς ανεξάρτητη» και «δεν επηρεάζεται από κανέναν». Οι δε ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, σημείωσε, «που έχουν επιφορτιστεί με τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων που έχουν διαπράξει τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενεργούν τα καθήκοντά τους με αμεροληψία και ψυχραιμία». Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Αθανασίου είπε με νόημα: «Ο ελληνικός λαός είναι αρκετά γνώστης όλων των καταστάσεων και θα τους κρίνει όλους. Όλοι κρινόμαστε».

Αθανασίου: Οι δηλώσεις της ΧΑ δεν αγγίζουν τη δικαιοσύνη

«Τέτοιες δηλώσεις δεν αγγίζουν τη Δικαιοσύνη, αλλά χαρακτηρίζουν αυτούς οι οποίοι τις εκφέρουν» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, μετά την απόφαση των ανακριτριών να ζητήσουν την άρση ασυλίας και των υπολοίπων εννέα βουλευτών του κόμματος.

Αθανασίου: Οι δηλώσεις της ΧΑ δεν αγγίζουν τη δικαιοσύνη
«Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιες δηλώσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δηλώσεις οι οποίες απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα, αλλά και το νομικό και πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας», είπε, επίσης, ο κ. Αθανασίου.
Παράλλήλα τόνισε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη «είναι παντελώς ανεξάρτητη» και «δεν επηρεάζεται από κανέναν».
Οι δε ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, σημείωσε, «που έχουν επιφορτιστεί με τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων που έχουν διαπράξει τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενεργούν τα καθήκοντά τους με αμεροληψία και ψυχραιμία».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Αθανασίου είπε με νόημα: «Ο ελληνικός λαός είναι αρκετά γνώστης όλων των καταστάσεων και θα τους κρίνει όλους. Όλοι κρινόμαστε».ethnos

No comments:

Post a Comment