Tuesday, February 25, 2014

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ Σταματήστε τα βρώμικα παιχνίδια! Με τρόπο που δεν επιδέχεται περαιτέρω αμφισβητήσεις η Τράπεζα της Ελλάδος απαντά στον υπόγειο πόλεμο σε βάρος του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Κάνει λόγο για βρώμικο παιχνίδι. «Φωτογραφίζει» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως πηγή της διαρροής πληροφοριών για «μαύρη τρύπα» 20 δισ. ευρώ, που θα δημιουργούσε νέα δεδομένα στην ανακεφαλαιοποίηση. «Αυτού του είδους τα δημοσιεύματα δεν είναι μόνο παράλογα και απαράδεκτα, είναι και επικίνδυνα...», τονίζουν Ελληνες τραπεζίτες. «Αυτού του είδους τα δημοσιεύματα δεν είναι μόνο παράλογα και απαράδεκτα, είναι και επικίνδυνα...», τονίζουν Ελληνες τραπεζίτες. Για βρώμικα και επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των ελληνικών τραπεζών κάνουν λόγο πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος, φωτογραφίζοντας το ΔΝΤ ως πηγή διαρροών προς τους «Financial Times» για την «τρύπα» των 20 δισ. ευρώ στις κεφαλαιακές ανάγκες των συστημικών τραπεζών. Κύκλοι της ΤτΕ και Ελληνες τραπεζίτες λένε ότι οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ δημιουργούν σκόπιμα αβεβαιότητα παίζοντας τα δικά τους παιχνίδια, τακτική που πρέπει να σταματήσει άμεσα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ

Σταματήστε τα βρώμικα παιχνίδια!

Με τρόπο που δεν επιδέχεται περαιτέρω αμφισβητήσεις η Τράπεζα της Ελλάδος απαντά στον υπόγειο πόλεμο σε βάρος του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Κάνει λόγο για βρώμικο παιχνίδι. «Φωτογραφίζει» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως πηγή της διαρροής πληροφοριών για «μαύρη τρύπα» 20 δισ. ευρώ, που θα δημιουργούσε νέα δεδομένα στην ανακεφαλαιοποίηση.

«Αυτού του είδους τα δημοσιεύματα δεν είναι μόνο παράλογα και απαράδεκτα, είναι και επικίνδυνα...», τονίζουν Ελληνες τραπεζίτες.
«Αυτού του είδους τα δημοσιεύματα δεν είναι μόνο παράλογα και απαράδεκτα, είναι και επικίνδυνα...», τονίζουν Ελληνες τραπεζίτες.
Για βρώμικα και επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των ελληνικών τραπεζών κάνουν λόγο πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος, φωτογραφίζοντας το ΔΝΤ ως πηγή διαρροών προς τους «Financial Times» για την «τρύπα» των 20 δισ. ευρώ στις κεφαλαιακές ανάγκες των συστημικών τραπεζών.
Κύκλοι της ΤτΕ και Ελληνες τραπεζίτες λένε ότι οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ δημιουργούν σκόπιμα αβεβαιότητα παίζοντας τα δικά τους παιχνίδια, τακτική που πρέπει να σταματήσει άμεσα.ETHHNOS

No comments:

Post a Comment