Sunday, May 29, 2011

πολιτικη


samaras_nd698745Στο έλλειμμα αλληλεγγύης των ευρωπαίων εταίρων αναφέρεται σε συνέντευξή του στην ''Καθημερινη'' ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να ξεπεράσει το διαχωρισμό Βορρά-Νότου, ώστε να ενωθεί πραγματικά και να γίνει δυνατότερη.
" Μια πολιτική που καταδικάζει την Ελλάδα σε ασφυξία δεν τιμωρεί την Ελλάδα μόνο", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Οπως ειπε ο κ. Σαμαράς η πολιτικη αυτη μπορεί να προκαλέσει ενα ντόμινο εξελίξεων που θα παρασύρει κι αλλους.
"Οταν η Ευρωζωνη, τονίζει χαρακτηριστικά, αντί να καλλιεργεί αλληλεγγύη ανάμεσα στα μέλη της, πυροδοτεί νέες διαιρέσεις μεταξύ τους ,οταν οι "Βόρειοι" βλέπουν τους "Νότιους" σαν "τεμπέληδες τσαμπατζήδες" και οι "Νότιοι" αντιμετωπίζουν τους " Βόρειους" σαν "αδίστακτους τοκογλύφους" τότε η Ευρώπη χάνει τη μάχη στο εσωτερικό της". Την Δευτέρα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα κόμματός του για την πρόσφατη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.
Πηγή: ΝΕΤ
Ρεπορτάζ: Γιάννης Χρηστάκος
Επιμέλεια: Στάθης Σφαέλος

1 comment:

  1. Σήμερα τα ιδια περί αλληλεγγύης διάβασα σε τύπο και από τον ΓΚΈΝΣΕΡ ,ΟΠΟΎΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΌ ΣΥΣΤΑΤΙΚΌ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΕ.Ο Σαμαράς γνωρίζει τι γλώσσα μιλεί το θέμα είναι τι καταλαβένουν οι άλλοι.

    ReplyDelete