Wednesday, July 24, 2013

ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΌΠΟΥΛΟΥ.

Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις το όνομα του μικρού πρίγκιπα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισα του Κέμπριτζ, Κέιτ θα βαφτίσουν το νεογέννητο, τρίτο στη σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις.

Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις το όνομα του μικρού πρίγκιπα
Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος. Αυτό θα είναι το όνομα του μικρού πρίγκιπα, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Παλάτι του Κένσινγκτον, κατοικία του δούκα και της δούκισσσας του Κέμπριτζ, μόλις δυο μέρες μετά τη γέννηση του βασιλικού βρέφους που έχει κάνει ολόκληρο το Μπάκιγχαμ να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Ο βασιλικός τίτλος που θα φέρει στο εξής το αγόρι θα είναι: "Αυτού Υψηλότητα πρίγκιπας Γεώργιος του Κέμπριτζ", αναφέρουν στο ανακοινωθέν τους ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ.
Γεώργιος ήταν το όνομα του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Β', ενώ ο Αγιος Γεώργιος είναι ο πολιούχος της Αγγλίας και οι Αγγλοι χρησιμοποιούν το Σταυρό του Αγίου Γεωργίου ως σύμβολό τους.
Το μεσημέρι επισκέφθηκε το νεογέννητο δισέγγονό της στο ανάκτορο του Κένσινγκτον η ίδια η βασίλισσα, η οποία είχε δηλώσει «κατενθουσιασμένη» από τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα.
Νωρίτερα, είχαν επισκεφθεί το νεογέννητο και τους γονείς του στην κλινική Σεντ Μέρι οι παππούδες του, οι γονείς της Κέιτ και του Ουίλιαμ.
Το μωρό γεννήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και ήδη από χθες βρίσκεται μαζί με τους γονείς του στο ανάκτορο του Κένσινγκτον. Είναι ένα «όμορφο μωρό» που ζυγίζει 3,8 κιλά και έχει «γερούς πνεύμονες», όπως δήλωσε ο ευτυχής πατέρας.

1 comment:

  1. ΝΑ ζήσει το παιδάκι το ταξείδι της ζωής στον πλανήτη γη,να μεγαλώσει και να ευτυχίσει.

    ReplyDelete