Wednesday, January 30, 2013

ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣΒαριές εκφράσεις από τον Αλέξη Τσίπρα
30/01/2013

Για… «εγκληματική συμμορία που μας ντροπιάζει» μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην προσπάθεια να αναδειχθεί η θεωρία των δύο άκρων και επιτιθέμενος για άλλη μια φορά στην κυβέρνηση. 

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα πριν από τις γερμανικές, υποστήριξε ότι το κόμμα του έχει σχέδιο για επανεκκίνηση της οικονομίας και δικαιολόγησε τον βουλευτή Τάσο Κουράκη σχετικά με τις προτάσεις του για τον τρόπο μισθοδοσίας των ιερέων, διακηρύσσοντας πως «με διάλογο και συναίνεση θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα πληρώνεται και ο τελευταίος ιερέας». 

Παράλληλα, διατύπωσε την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι το κόμμα του είναι κατά της λεηλασίας του δημοσίου και ότι οι όποιες ιδιωτικοποιήσεις γίνουν θα πρέπει να έχουν κοινωνική ανταποδοτικότητα. 

Για την συνάντησή του με τον Β. Σόιμπλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι και ο ίδιος παρέθεσε αριθμούς στον Γερμανό υπουργό για να καταδείξει την αποτυχία του προγράμματος. 

Απαντώντας για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Τσίπρας  είπε ότι εμφανίζεται μια παροδική δημοσκοπική ανάκαμψη της κυβέρνησης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί. 

Τέλος, δήλωσε ότι το κόμμα του θα συμμαχήσει ακόμη και με τον διάβολο για να πετύχει αποτελέσματα για τη χώρα, αναφερόμενος στη στάση της Βραζιλίας στο ΔΝΤ και πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη το ΔΝΤ να συγκρουστεί πιό ανοιχτά με την Γερμανία και όχι με μισόλογα.      elzoni.gr

No comments:

Post a Comment