Friday, January 14, 2011

ΝΔ: Κόλαφος για την κυβέρνηση το βιβλίο του Γκόρντον Μπράουν

NAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 15:32
Επίθεση στην κυβέρνηση, με σημείο αιχμής όσα αναφέρει στο νέο του βιβλίο ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία
Σημειώνεται ότι στο βιβλίο του Βρετανού πολιτικού γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για καθυστερήσεις όσον αφορά στην απόφαση για παροχή βοήθειας στην Ελλάδα, ενώ διατυπώνονται ερωτήματα σχετικά με την ορθότητα των συμβουλών που δέχθηκε ο Ελληνας πρωθυπουργός.
Σε ανακοίνωσή της, η Ρηγίλλης χαρακτηρίζει «κόλαφο» για την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τα όσα αναφέρει ο κ. Μπράουν, αλλά και «δικαίωση» για τη ΝΔ και τον πρόεδρό της, Αντώνη Σαμαρά.
«Ο πρωθυπουργός ήταν αιχμάλωτος στο σύνθημα "λεφτά υπάρχουν", με αποτέλεσμα να αδρανεί και να παραπαίει σε λάθος κατεύθυνση» σημειώνει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Η κυβέρνηση όχι μόνον δεν πήρε έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα, αλλά δημιουργούσε και πρόσθετα, πολύ σοβαρότερα προβλήματα, φουσκώνοντας, στην αρχή, το έλλειμμα, διασύροντας τη χώρα ως διεφθαρμένη και παρομοιάζοντας την οικονομία της με τον "Τιτανικό"».

No comments:

Post a Comment