Thursday, April 26, 2012


Σαμαράς: Αυτοδυναμία ή εκλογές

Επιμένει στον στόχο της αυτοδυναμίας, επισείοντας τον κίνδυνο της ακυβερνησίας, ο πρόεδρος της Ν.Δ, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΑΞΙΑ». Ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει ότι επιδιώκει να αποφύγει την ακυβερνησία και τον μετεκλογικό εκβιασμό, από τον Ευ. Βενιζέλο, επισημαίνοντας πως αν υπάρξει ακυβερνησία οι επαναληπτικές εκλογές θα είναι αναπόφευκτες.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως ο πρώτος που δεν θέλει ακυβερνησία είναι ο ίδιος, τονίζοντας όμως πως «εκβιασμός είναι να επιβάλουν σε ένα κόμμα που κέρδισε τις εκλογές να κυβερνήσει με αυτούς που έχασαν».
Ο κ. Σαμαράς διερωτάται τί όρους θα θέσει το δεύτερο κόμμα στο πρώτο, όπως και το τι θα γίνει σε περίπτωση που «στην αρχή ξεκινούσαμε μαζί και στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ εκβίαζε τον κ. Βενιζέλο να αποσύρει τη στήριξή του».
«Αυτά δεν είναι απλώς ακυβερνησία, είναι παρατεταμένη ακυβερνησία, και αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω», δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς τάσσεται υπέρ των ανατροπών, δηλώνει πως η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα με αναξιοποίητο πλούτο, επαναλαμβάνει τη θέση του για την ανάγκη άμεσης οριοθέτησης της ΑΟΖ και ζητεί να απενοχοποιηθεί η επιχειρηματικότητα.     Αθηνα 984

No comments:

Post a Comment