Thursday, April 5, 2012


«Εάν ο κ. Βενιζέλος ήθελε, πράγματι, να πει αλήθειες, κανένας δεν τον εμπόδιζε, ούτε στα χρόνια της προεκλογικής απάτης του “λεφτά υπάρχουν”, ούτε στα καταστροφικά για τη χώρα δύο χρόνια του ΠΑΣΟΚ Και, βέβαια, κανένας άλλος δεν τον εμποδίζει σήμερα, παρά μόνο ο εαυτός του», σχολίασε ο κ. Μιχελάκης.

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, με αιχμή σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε επισημάνει ότι «είναι απαραίτητο όλοι να μιλούμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας».
«Εάν ο κ. Βενιζέλος ήθελε, πράγματι, να πει αλήθειες, κανένας δεν τον εμπόδιζε, ούτε στα χρόνια της προεκλογικής απάτης του “λεφτά υπάρχουν”, ούτε στα καταστροφικά για τη χώρα δύο χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Και, βέβαια, κανένας άλλος δεν τον εμποδίζει σήμερα, παρά μόνο ο εαυτός του», σχολίασε ο κ. Μιχελάκης.
Διερωτήθηκε παράλληλα γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «σιωπά και δεν λέει την αλήθεια μπροστά στα όσα είπε η κα Βάσω Παπανδρέου, για “εγκλήματα” στη διετία Παπανδρέου που “αποτελείωσαν” τη χώρα». «Μήπως γιατί ο ίδιος ως αντιπρόεδρος ήταν βασικός εκτελεστής του μνημονίου ή μήπως γιατί ήταν πρωτεργάτης και προπαγανδιστής της τυχοδιωκτικής εξαγγελίας του δημοψηφίσματος, που όρθιος χειροκροτούσε;», πρόσθεσε.
Επικαλούμενος μάλιστα πρόσφατες δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε επίσης τον κ. Βενιζέλο ότι «κρύβει την αλήθεια» για τη συμμετοχή του στη διαμόρφωση του μνημονίου «όχι μόνο ως κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και ως νομικός».
«Γιατί σιωπά και δεν λέει την αλήθεια μετά τη δήλωση Τόμσεν ότι οι φόροι, οι περικοπές μισθών και οι μειώσεις συντάξεων, “ολόκληρο το πακέτο ανήκει στην κυβέρνηση”; Γιατί σιωπά και δεν λέει την αλήθεια, που υπαινίσσεται ο κ. Γ. Ραγκούσης, μιλώντας για πολιτικό προσωπικό, που έδειχνε αδικαιολόγητο δισταγμό να πειράξει μικρές ολιγαρχίες;», συμπλήρωσε ο κ. Μιχελάκης.
Ο κ. Μιχελάκης έστρεψε τα πυρά του και κατά του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με δηλώσεις του άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία ««Αντί να απολογείται ο κ. Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της χώρας, ζητά και … συγκυβέρνηση. Είναι προκλητικό ο άνθρωπος που πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Εξεταστικής να ψάχνει τρόπους για να μείνει υπουργός», παρατήρησε.
Τόνισε τέλος ότι ο «λαός γνωρίζει και θα απαντήσει στις επερχόμενες εκλογές», τιμωρώντας, όπως είπε, τους υπαίτιους της σημερινής τραγικής κατάστασης και δίνοντας αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία.

No comments:

Post a Comment