Sunday, April 1, 2012



ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος
Νέα εποχή ξημερώνει για την Κεφαλονιά και το τουριστικό της προιόν, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα θα φτάσει το πρώτο κύμα επισκεπτων με τις low cost αεροπορικές εταιρείες που αναμένεται να αλλάξει άρδην το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην τοπική αγορά λόγω της οικονομικής κρίσης και των μέτρων.
Πρώτη θα φτάσει η πτήση της Ryanair ενώ θα ακόλουθήσει και η Easyjet.
 Έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε εκατοντάδες επισκέπτες από τον μήνα Απρίλιο, κάτι που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο στο τουριστικό παρελθόν του νησιού.
Έτσι η Κεφαλονιά θα γίνει για 8 μήνες πρωτεύουσα της Ευρώπης καθώς θα συνδέεται απευθείας με μεγάλες πόλεις της ηπείρου μας
Είναι μία σημαντική εξέλιξη που πρέπει να πιστωθεί αφενός μεν στις προσπάθειες και την συνεργασία του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Επιμελητηρίου και αφετέρου στην Ένωση Ξενοδόχων και στην Ένωση Καταλυμάτων του νησιού.
Τώρα, από δω και στο εξής η δράση περνάει στους επαγγελματίες του τουρισμού, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επισκέπτες που θα έρθουν στο νησί μας, ώστε αυτοί επιστρέφοντας στις πατρίδες τους αφενός μεν να ξαναέρθουν, αφετέρου δε με τα feedbacks τους να παροτρύνουν και νέους τουρίστες να έρθουν στο νησί μας.
πηγή ΑΝΕΧΑΡΤΤΙΤΟΣ

No comments:

Post a Comment