Sunday, March 22, 2015

«Πυρά» από την αντιπολίτευση κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

«Πυρά» από την αντιπολίτευση κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Την ενόχληση τους για την ανάρτηση στο twitter του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκου, εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτες του πρώην υπουργού Δημόσιας Διοίκησης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Πυρά» από την αντιπολίτευση κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενόψει της παρέλασης της Τετάρτης στο Σύνταγμα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό την αφίσα - πρόσκληση στην παρέλαση και έγραψε:

"Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος θα είναι μια μαζική εκδήλωση του λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων για να τιμήσουν την εθνεγερσία".

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του στο Facebook χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς και αναφέρει:
"Μήπως πρέπει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ να περιοριστεί στον ρόλο του; Να σταματήσει να γλύφει τη νέα πολιτική του ηγεσία και να σεβαστεί το γεγονός ότι είναι στην ίδια θέση από το 2011; Με ποια μορφή παρέλασης συμφωνεί του 2012, του 2013, του 2014 ή του 2015; Λίγη σοβαρότητα απαιτείται".

Από την πλευρά τους συνεργάτες του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν πως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν κάνει πολιτική κι αν θέλει να μπει σε αυτή παραιτείται.

Αργά το βράδυ της Κυριακής σε μια κίνηση στήριξης του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ, κοινοποίησε στο δικό του προφίλ στο twitter την ανάρτηση του κ. Κωσταράκου.
Πηγή: Mega

No comments:

Post a Comment